Καθημερινότητα των εφήβων: η δική μας έρευνα - Μυλωνά Χρύσα; Ντάκου Νάνσυ; Ντουντούλα Ελένη; Παντουβάκη Δανάη (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η ζωή των μαθητών στη σημερινή εποχή είναι πολύ πιεστική. Πολλές φορές αντιμετωπίζουν προβλήματα που δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία έρευνα σχετικά με την καθημερινότητα των μαθητών. Στην έρευνα πήραν μέρος 24 άτομα, μαθητές/τριες Α’ Λυκείου. Οι μαθητές απάντησαν σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο σχετικά με την καθημερινότητα τους και τις συνήθειες τους. Το ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμαθητές μας αφορά κυρίως το διάβασμα και τη διαχείριση του προγράμματος τους.