Είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το μέλλον; - Πολίτης Μάνος; Πετρόπουλος Κωνσταντίνος; Πασπαλιάρης Θάνος; Ρεϋμόνδος Αλκίνοος (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Τα τελευταία χρόνια η αγορά του αυτοκινήτου έχει αλλάξει καθώς πλέον υπάρχει στην ζωή μας το ρεύμα και τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα. Η ηλεκτροκίνηση είναι ένας τομέας που αναπτύσσεται ραγδαία για αυτό και θεωρήσαμε ενδιαφέρον να δούμε πώς φτάσαμε στο σήμερα, πώς έχει ακριβώς η κατάσταση και πώς προβλέπεται το μέλλον.