Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ιατρική - Χρυσοχόου Καρολίνα; Χριστοφιλέα Ιωάννα; Φιλιππάκη Μυρτώ; Φελούκα Αλεξάνδρα; Μανουσάκη Ελευθερία (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η τεχνητή νοημοσύνη στην ιατρική είναι ένας πολλά υποσχόμενος κλάδος υπό εντατική έρευνα. Σκοπός της έρευνας είναι η βασική ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τη δυναμική διείσδυση της τεχνητής νοημοσύνης στην ιατρική, καθώς και για τα στοιχειώδη θετικά και αρνητικά στοιχεία αυτής της μεθόδου.