Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Τσέτσος Γιάννης; Σταυράκης Μιχάλης; Σάλιος Οδυσσέας (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η εργασία μας εστιάζει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την εφαρμογή που έχουν στην εποχή μας. Ο πρώτος στόχος της εργασίας είναι να αναφερθούμε στο τι είναι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πως προέκυψε η ανάγκη για τη δημιουργία τους και πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτές. Η μεθοδολογία που θα ακολουθήσουμε για την υλοποίηση της εργασίας βασίζεται στην αναζήτηση επιστημονικών πηγών.