ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - Χριστοπούλου Ραφαέλα; Χατζηχρήστου Γιώργος; Στυλιανίδη Τζωρτζίνα; Συριόπουλος Γιάννης; Τσιλιμίγκρας Γιάννης (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Στη σύγχρονη εποχή οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής κάθε ανθρώπου. Στην εργασία ασχολούμαστε με τη γνώμη των μαθητών για την αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώθηκε από 53 μαθητές/τριες Α’ Λυκείου. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι μαθητές/τριες χειρίζονται με ευκολία και άνεση της ηλεκτρονικές συσκευές και είναι θετικοί στην χρήση ηλεκτρονικών συσκευών στο μάθημα. Η χρήση ηλεκτρονικών μέσων μπορεί να διευκολύνει τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των μαθητών στο μάθημα, αφού έτσι το μάθημα θα γινόταν πιο διαδραστικό.