ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ - Τσαϊλά Κλαίρη; Φίλια Εβελίνα; Τσέλιου Φωτεινή; Φιλιππούση Αγλαια (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Στην εργασία που ακολουθεί αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε ένα επιστημονικό ζήτημα με το οποίο έχουμε ασχοληθεί στα μαθητικά μας χρόνια και θα θέλαμε να μελετήσουμε και στο μέλλον. Οι “μαύρες τρύπες” του διαστήματος αποτελούν για εμάς ένα πολύ γοητευτικό και δύσκολο εγχείρημα προκειμένου να τις προσεγγίσουμε και εντοπίσουμε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους.