Η συμβολή των γυναικών στην επιστήμη και την πολιτική - Αντερριώτη Μ.; Γονιδάκη E.; Θανοπούλου Μ.; Στανέλλου Ο.; Φελούκα Α. (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η εργασία σχετίζεται με τον ρόλο των γυναικών στην επιστήμη. Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκε το έργο συγκεκριμένων γυναικών σε διάφορους τομείς και αναφέρθηκαν διάφορα από τα επιτεύγματά τους. Πιο συγκεκριμένα, ερευνήθηκε το έργο της της Υπατίας, της Μαρίας Κιουρί, της Αμαλίας Φλέμινγκ, της Πηνελόπης Δέλτα και της Μελίνας Μερκούρη, διότι το έργο που προσέφεραν στον κόσμο είναι άξιο αναφοράς.