Η μουσική και η καρδιά μας - Μακρής, Γεώργιος Β.; Σαπουντζάκης, Μάριος-Παντελής; Γαβρίλη, Ειρήνη-Μαρία; Τρανίδου, Αντιγόνη (Open Schools Journal for Open Science, 2019)
Θα μπορούσε η μουσική να επηρεάσει την καρδιά μας; Αν ναι, πώς; Για την εργασία αυτή διεξήγαμε μια έρευνα σχετικά με τη μουσική και τις επιδράσεις της στην αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό, εξετάζοντας έναν αριθμό ατόμων. Εν τέλει, τεκμηριώσαμε τα αποτελέσματα ερευνώντας σχετική βιβλιογραφία, ελληνική και ξενόγλωσση.