Μελέτη και δημιουργία Σεισμογράφου για Εκπαιδευτική Χρήση - Ανδριώτης, Κωνσταντίνος; Γραικός, Δημήτρης; Κοτόρρι, Ντανιέλ; Αγαπητού, Κωνσταντίνα; Ιωάννου, Μαρία; Χρήστου, Δημήτρης; Αζιλαζιάν, Παύλος (Open Schools Journal for Open Science, 2020)
Τα σεισμικά φαινόμενα αποτελούν ένα συχνό γεγονός το οποίο έχει έναν ιδιαίτερο αντίκτυπο στην ζωή μας. Η ερευνητική μας εργασία έχει ως στόχο την πλήρη κατανόηση της επιστήμης της σεισμολογίας μέσω της κατασκευής ενός αυτοσχέδιου σεισμογράφου, για την μέτρηση σεισμών ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στο πλαίσιο του εργαστηρίου αλλά και της ενημέρωσης των πολιτών.