Προσομοίωση ατμόσφαιρας - Eleftheriou, Μ. (Open Schools Journal for Open Science, 2021)
Οι μαθητές κατασκευάζουν έναν χάρτινο πύργο ώστε να διαπιστώσουν πώς κινείται ο αέρας αφού θερμανθεί από τον ήλιο. Η θέρμανση της ατμόσφαιρας είναι ένας σημαντικός παράγοντας της κλιματικής αλλαγής.