Πώς θερμαίνεται το χώμα και πώς το νερό; - Eleftheriou, Μ. (Open Schools Journal for Open Science, 2021)
Η θέρμανση της Γης και των ωκεανών από τον ήλιο είναι σημαντικοί παράγοντες της κλιματικής αλλαγής. Οι μαθητές καταστρώνουν συγκεκριμένη διάταξη η οποία θα τους βοηθήσει να μελετήσουν αυτούς τους παράγοντες.