Πώς θερμαίνεται το νερό από τον ήλιο στα διαφορετικά βάθη; - Eleftheriou, Μ. (Open Schools Journal for Open Science, 2021)
Οι μαθητές ανακαλύπτουν πώς θερμαίνονται τα διαφορετικά βάθη του νερού μέσα σε ένα ποτήρι.