Το φαινόμενο του θερμοκηπίου - Eleftheriou, Μ. (Open Schools Journal for Open Science, 2021)
Οι μαθητές αλλάζοντας τις παραμέτρους της προσομοίωσης (εικόνα) παρατηρούν ποια μόρια κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα της Γης στις διαφορετικές χρονικές περιόδους.