Τρόποι αντιμετώπισης του άγχους της πανδημίας - Χριστοπούλου, Αγάπη (Open Schools Journal for Open Science, 2022)
Το ζήτημα της αντιμετώπισης των ψυχολογικών επιπτώσεων της πανδημίας, αποτελεί ένα καίριο πρόβλημα που εντάσσεται στα ενδιαφέροντα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, καθώς θα ήθελα να ακολουθήσω το επάγγελμα του. Η παρούσα εργασία έχει ως στόχο την έκθεση ενός καίριου προβλήματος, δηλαδή αυτου του άγχους της πανδημίας, σε διάφορες κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες, καθώς και τρόπους και συμβουλές αντιμετώπισής του.