Ψηφιακός Εθελοντισμός: Student’s Vision - Ευαγγελόπουλος, Αλέξανδρος; Κατσιπού, Δήμητρα; Κεράνη, Γεωργία- Ιωάννα; Κεφαλίδης, Ιορδάνης (Open Schools Journal for Open Science, 2022)
Με αφορμή την εργασία μας στα πλαίσια του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα, ως μορφή ψηφιακού εθελοντισμού. Η ιστοσελίδα εξυπηρετεί ποικίλους σκοπούς, με τους βασικούς να είναι η πληροφόρηση και η ενημέρωση για διάφορες αναπηρίες, καθώς και η πρόταση πλήρως εξοπλισμένων υποδομών για ανθρώπους με αναπηρίες. Θέλαμε επίσης να διαμορφώσουμε έναν χώρο, όπου μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας, αλλά και με άλλους επισκέπτες. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χάρτη, με τα προαναφερθέντα μέρη, τον οποίο θα εμπλουτίσουμε με τις προτάσεις των επισκεπτών μας, αλλά και με δικές μας. Επιπρόσθετα, υπάρχει forum, και chatroom.