Διαφορές Γενεών στη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης - Αγγελοπούλου, Μαριάνθη; Αναγνώστου, Αμαρυλλίς; Αντερριώτης, Μάνος; Διδασκάλου, Σωκράτης (Open Schools Journal for Open Science, 2023)
Ως ομάδα, επιλέξαμε να ασχοληθούμε και να αναλύσουμε το χάσμα γενεών όσον αφορά τη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ). Τα συμπεράσματα μας τα βγάλαμε μέσω ενός ερωτηματολογίου, που απάντησαν άτομα από τη γενιά Ζ και τη γενιά Υ. Συγκεκριμένα λάβαμε 78 απαντήσεις. Παρατηρήσαμε διαφορές μεταξύ των δύο γενεών αναφορικά με τους τρόπους χρήσης των ΜΚΔ, τα ΜΚΔ που επιλέγουν και τον χρόνο που περνούν σε αυτά. Τέλος φτιάξαμε μια παρουσίαση, στην οποία δείχνουμε τα αποτελέσματα της έρευνας μας, καθώς επίσης και τα συμπεράσματα που βγάλαμε.