Πανδημίες και οι τρόποι αντιμετώπισης τους - Γενεράλη, Ηλέκτρα; Δημαράκη, Άννα Μαρία; Ανδρούτσου, Λήδα; Γιαννουλέας, Γιώργος (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η ομάδα μας επέλεξε να ασχοληθεί με το θέμα των πανδημιών. Συγκεκριμένα σκεφτήκαμε να αναλύσουμε τρεις από τις πιο επικίνδυνες ασθένειες, με βάση το ποσοστό θνησιμότητάς τους, οι οποίες είναι: η βουβωνική πανώλη, η ισπανική γρίπη και η νόσος του Χάνσεν. Στην εργασία μας παρουσιάζονται οι τρεις αυτές πανδημίες, καθώς και τρόποι αντιμετώπισής τους.