Η Επιστήμη της νανοτεχνολογίας - Γκίνης, Ερμής; Κάλφας, Γιώργος; Ιωαννίδης, Λευτέρης (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η εργασία μας αφορά την επιστήμη της νανοτεχνολογίας. Μιας επιστήμης σύγχρονης που συνεχώς ωφελεί την ανθρωπότητα με διάφορες τεχνολογικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας. Για να ολοκληρώσουμε την εργασία μας αναζητήσαμε πληροφορίες από το διαδίκτυο και μελετήσαμε την βιβλιογραφία. Τα αποτελέσματα της εργασίας μας παρουσιάζονται παρακάτω.