Οι υπηρεσίες της τεχνητής νοημοσύνης στην ιατρική: Συνέντευξη με ένα ρομπότ - Καραογλάνης-Δικαίος, Ηλίας; Εξάρχου, Σπυρίδων; Zολώτας, Aνδρέας (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την παρουσίαση με αφορμή τη γνωστοποίηση της προόδου που έχει σημειωθεί στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης στην ιατρική. Η ομάδα μας αποτελείται από 3 μέλη, μαθητές της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Η εργασία μας θα αποτελείται από διάφορες πληροφορίες για την τεχνητή νοημοσύνη στον κλάδο της ιατρικής, πολλαπλών τύπων γραφήματα που συγκρίνουν το παρελθόν και το παρόν και στατιστικών. Τέλος, η παρουσίασή μας θα εμπεριέχει τη συνέντευξη με ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που θα αποδίδει τη γνώμη του για αυτό το θέμα. Για την παρουσίαση αυτή χρησιμοποιήσαμε τα παρακάτω εργαλεία, τον κειμενογράφο Word, την πλατφόρμα Google από την οποία αντλήσαμε πληροφορίες ως προς το σε ποιες πηγές να απευθυνθούμε και το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης για τη συνέντευξη του.