ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ - Παπαπολύζος, Αντώνης; Σαλπάς, Βασίλης; Σαλπάς, Βαγγέλης; Σαραντουλάκης, Βαγγέλης (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Εμπνευσμένοι από την ταχύτατα εξελισσόμενη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων και με αφορμή το θέμα του μαθητικού συνεδρίου, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε μια εργασία με θέμα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι μία εφεύρεση που έχει επηρεάσει τον κόσμο ολοκληρωτικά αφού έχει κυρίαρχο ρόλο σε πολλά επίπεδα της ζωής. Για να πραγματοποιήσουμε την εργασία μας θα επιδοθούμε σε έρευνα στο διαδίκτυο αναλύοντας το περιεχόμενο και τη δομή.