ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Πατέλης, Γρηγόρης; Σταμούλης, Μάριος (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Στα πλαίσια του 2ου μαθητικού Συνεδρίου της Ελληνογερμανικής Αγωγής, εκπονήσαμε μια εργασία σχετικά με ένα σύγχρονο και πάντα επίκαιρο θέμα: την Νανοτεχνολογία. Η επιστήμη της νανοτεχνολογίας είναι πολύ πρόσφατη, επομένως και σύγχρονη, και προσπαθήσαμε μέσα από αυτή την εργασία να παρουσιάσουμε τις βασικές της εφαρμογές σε διάφορους κλάδους της καθημερινότητας.