Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ιατρική - Χρυσοχόου, Καρολίνα; Χριστοφιλέα, Ιωάννα; Φιλιππάκη, Μυρτώ; Φελούκα, Αλεξάνδρα; Μανουσάκη, Ελευθερία (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η τεχνητή νοημοσύνη στην ιατρική είναι ένας πολλά υποσχόμενος κλάδος υπό εντατική έρευνα. Σκοπός της έρευνας είναι η βασική ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τη δυναμική διείσδυση της τεχνητής νοημοσύνης στην ιατρική, καθώς και για τα στοιχειώδη θετικά και αρνητικά στοιχεία αυτής της μεθόδου.