Editorial - Μάλλιου, Ελένη (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Στο τεύχος των πρακτικών παρουσιάζουμε τις εργασίες των μαθητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Οι εργασίες παρουσιάζουν θέματα που απασχολούν τους μαθητές αυτής της ηλικίας και που αποτελούν γι αυτά προκλήσεις στο μέλλον τους. Τα ανθρώπινα δικαιώματα στη σύγχρονη εποχή, η έννοια της δικαιοσύνης, η αξία των ανθρωπιστικών ιδεωδών σήμερα αλλά και οι εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινότητα και στις επιστήμες, η οικολογία και η πράσινη οικονομία είναι μόνο μερικά από όσα τους προβληματίζουν και μελετούν.