BOOK REVIEW: Το θέατρο στο Ρέθυμνο τον 20ό αιώνα, τόμ. Α΄ και Β΄, Κάπα Εκδοτική, Αθήνα 2024 [Anna K. Tzanidaki, Theatre in Rethymno in the 20th Century, Vol. I and II, Kapa Ekdotiki, Athens 2024] - Varzelioti, Gogo (ΠΑΡΑΒΑΣΙΣ/PARABASIS, 2025)
Book review: Άννα Κ. Τζανιδάκη, Το θέατρο στο Ρέθυμνο τον 20ό αιώνα, τόμ. Α΄ και Β΄, Κάπα Εκδοτική, Αθήνα 2024