Το πρόγραμμα Καλλικράτης και η λειτουργική ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Κουταλάκης, Χαράλαμπος (Perifereia | Regional Integration: Politics, Economics, Governance, 2014)
Δεν διατίθεται περίληψη