Η ανάπτυξη της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ συναπόφασης των διαφόρων επιπέδων διακυβέρνησης και πολιτικής αποκέντρωσης - Wohlfahrt, Norbert (Περιφέρεια | Regional Integration: Politics, Economics, Governance, 2014)
no abstract available