Ο δημοσιονομικός έλεγχος των δαπανών των ΟΤΑ από το ελεγκτικό συνέδριο - Ρασούλης, Αλκιβιάδης; Χαντζάρας, Θάνος (Perifereia | Regional Integration: Politics, Economics, Governance, 2012)
Δεν διατίθεται περίληψη