Παγκοσμιοποίηση, Κρίση, Μεταρρύθμιση (;) του Δημήτρη Χ. Κατσίκα, Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση 2019 - Μαραβέγιας, Ναπολέων (Περιφέρεια | Regional Integration: Politics, Economics, Governance, 2021)
Βιβλιοκριτική