Συγκριτική Πολιτική Οικονομία του Georg Menz, εκδόσεις Τζιόλα, 2021 και Oxford University Press, 2017 - Μπαζώτη, Πέρη (Περιφέρεια | Regional Integration: Politics, Economics, Governance, 2024)
Βιβλιοκριτική του βιβλίου "Συγκριτική Πολιτική Οικονομία" του Georg Menz.