Αστέρι, Ήλιος και Φεγγάρι - Μαρτζούχος π. Θεοδόσιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2019)
Το παρόν κείμενο είναι επεξεργασμένη μορφή ομιλίας που δόθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου "Άσπονδοι Αδελφοί" του Σταύρου Ζουμπουλάκη στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, 4.11.2019. Πρωτοδημοσιεύτηκε στην αρχική του μορφή στις 8.11.2019 στην ιστοσελίδα του Ενοριακού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Πρεβέζης (https://www.enoriako.info/index.php/omilies/omilies/990-2019-11-08-10-35-37)