Ψαλτολόγιο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Πρεβέζης - Θάνος Νεκτάριος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2017)
Σε συνέχεια της σχετικής με την ψαλτική ιστορία του τόπου έρευνά μας,1 δημοσιεύουμε στο παρόν τεύχος το ψαλτολόγιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους, εν είδει μικρής συνεισφοράς στην ιερά τέχνη της υμνωδίας στην πόλη της Πρέβεζας. Για την καταγραφή βασιστήκαμε πρωτίστως στο Αρχείο του Ναού και δευτερευόντως σε ευάριθμες πηγές.