Το κάστρο του Παντοκράτορα. Πρόταση αποκατάστασης, ανάδειξης και επανάχρησης - Σαρρή Ελισάβετ Π. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2015)
Αντικείμενο της εργασίας, αποτελεί το κάστρο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα, ένα σημαντικότατο οχυρωματικό έργο του 19ου αιώνα, η ίδρυση και λειτουργία του οποίου είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πολιτική ιστορία της τότε ελληνικής επικράτειας και ιδιαίτερα της πόλης της Πρέβεζας.