Θωμόκαστρο ή κάστρο της Ρινιάσας (τέλη 13ου - μέσα 15ου αιώνα) - Κουτσοτόλη Χρυσοβαλάντω (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Η παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του σεμιναριακού μαθήματος «Βυζαντινά κάστρα» και για την εκπόνηση της αξιοποιήθηκε υλικό που βρίσκεται στα σπουδαστήρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς επίσης στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών.