Επέτειοι στην άλω της χρονιάς της απελευθέρωσης: Πριν και μετά, τότε και τώρα - Ρέντζος Γιάννης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Ανασκόπηση της ιστορίας της απελευθέρωσης της πόλης και οι εορτασμοί της των επετείων