Η έκθεση του ταγματάρχη Δημητρίου Ν. Δούλη για τη μάχη της Νικοπόλεως, 20.10.1912 - Καράμπελας Νίκος Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Παρουσίαση της εκθέσεως του Δημητρίου Ν. Δούλη για τη μάχη της Νικοπόλεως