Η απελευθέρωση της Πρέβεζας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των στρατιωτικών αρχείων - Συνέσιος Λάζαρος Στ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Η ιστορία της απελευθέρωσης της Πρέβεζας βάσει στρσατιωτικών μαρτυριών και αρχείων