Ο πανηγυρικός λόγος του μητροπολίτη Ιωακείμ και αφηγήσεις Πρεβεζάνων που βίωσαν την απελευθέρωση - Συνέσιος Λάζαρος Στ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Ιστορικά γεγονότα από την ημέρα της απελευθέρωσης της Πρέβεζας από μαρτυρίες των κατοίκων και ο πανηγυρικός λόγος του μητροπολίτη Ιωακείμ