Η Πρέβεζα και το Αλβανικό Ζήτημα (1913): Μια σχέση με προϊστορία - Πλουμίδης Σπυρίδων Γ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Παράθεση γεγονότων και ιστορική ανάλυση της παραχώρτησης τμήματος της Ηπείρου στην Αλβανία και η εμπλοκή της Πρέβεζας (1913).