Πρεβεζάνικα Χρονικά. 30 χρόνια (1978-2008) - Καράμπελας Νίκος Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Παρουσίαση του περιοδικού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας "Πρεβεζάνικα Χρονικά" με αφορμή συμπλήρωσης 30 χρόνων από την πρώτη του έκδοση