Ο Άγγλος θεολόγος Thomas S. Hughes στην Πρέβεζα και τη Νικόπολη - Καράμπελας Νίκος Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Στο άρθρο περιγράφεται το ταξίδι τριών Άγγλων περιηγητών, Τσαρλς Ρ. Κόκρελλ, Ρόμπερτ Τάουνλη-Πάρκερ και Τόμας Σ. Χιούζ, στην Πρέβεζα και τη Νικόπολη.