Τάσος Πορφύρης: Ο ποιητής της ήττας και της μνήμης - Μαφρέδας Στέλιος Θ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ομιλία που εκφωνήθηκε στις 6-11-2004 στη Θεοφάνειο αίθουσα κατά την παρουσίαση του έργου του ποιητή που οργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας