Θεοφάνειος Σχολή: Ευεργέτες και δωρητές Α. Ευεργέτες β) Θεόδωρος Τσιντώσης και η σύζυγός του Αικατερίνη, το γένος Καρναβάλλη - Μπέτσος Οδυσσέας (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Αναφορά στους δωρητές της Πρέβεζας