Ο διωγμός της Ορθοδοξίας στα 1890 - Παπαγεωργίου - Τζούρου Βικτωρία (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Πληροφορίες για τον διωγμό των ορθοδόξων από τους Τούρκος με βάση τις προσωπικές μαρτυρίες και το ημερολόγιο του πρεβεζάνου Στυλιανού Παπαγεωργίου