Χρήστος Σπ. Καραμουστάκης Φαρμακοποιός (1884-1977) - Σουμαλεύρης Σπύρος Α. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Παρουσίαση ιστορικών γεγονότων της Ελλάδα μέσα από τη βιογραφία του πρεβεζάνου φαρμακοποιού Χρήστου Σπ. Καραμουστάκη (1884-1977)