Πρέβεζα: μια πόλη της ανατολής στα κράσπεδα της δύσης - Αυδίκος Ευάγγελος Γρ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1999)
Το παρόν άρθρο αποτελεί ομιλία του κ. Ευάγγελου Αυδίκου στην επέτειο Απελευθέρωσης της Πρέβεζας (20-10-1999)