Εξέλιξη μαθητικού πληθυσμού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Πρέβεζας κατά την πενταετία 1992-93/1996-97. Προοπτικές - Καμπουράκης Κ. Μ.; Σφονδύλη Β. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ανάλυση της εξέλιξης του μαθητικόυ πληθυσμού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Πρέβεζα και τον νομό της κατά τα έτη 1992-1997