Η ιδεολογική λειτουργία του "τέλους" στο έργο του Δημήτρη Χατζή: Η απόρριψη του παλιού ως προϋπόθεση γέννησης του νέου - Γκότοβος Αθανάσιος Ν. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Φιλολογική μελέτη πάνω στο έργο του συγγραφέα Δημήτρη Χατζή