Το παιδικό παιχνίδι - Θωμάς Τσεντσερής Μ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Η εργασία αναφέρεται στο "παιδικό παιχνίδι", στις δύο λέξεις παιδί και παιχνίδι που πολλές φορές ακούμε στην καθημερινή μας ζωή και όμως ποτέ ή ίσως ελάχιστες φορές τις μελετούμε. Μικρές λέξεις με μεγάλη σημασία.