Εποικισμοί στην Πρέβεζα το 18ο αιώνα - Κόμης Κώστας (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ανακοίνωση στο Δ’ Συνέδριο Επτανησιακού Πολιτισμού, Λευκάδα 8-12 Σεπτεμβρίου 1993 και, σε εκλαϊκευμένη μορφή, εισήγηση στο ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ιωαννιτών 21 Μαρτίου 1994