Ευρωπαϊκή ενοποίηση, λαϊκός πολιτισμός και τοπικές περιφερειακές ταυτότητες - Νιτσιάκος Βασίλης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Η διατήρηση της περιφερειακής τοπικής ταυτότητας στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ένωσης